close
Menu

Maaidorsers

W330/W440 compacte maaidorsers

W330/W440 compacte maaidorsers

Met een John Deere compacte maaidorser – uit de W330- of W440-serie – kunt u zelf bepalen wanneer u uw gewas wilt oogsten. U hoeft nooit meer af te wijken van uw eigen werkplanning – of in te leveren op de kwaliteit van uw gewas: U kunt meteen oogsten als uw gewas rijp is. U beslist.

W-serie

W-serie

De nieuwe W-serie maaidorsers, met een tot 5% hogere doorvoer en een reeks slimme details zoals de grote 660 mm dorstrommel, 10 slaglijsten en een Booster Bar met snelkoppeling, verbindt hoge prestaties met een soepele gewasstroming en een uitzonderlijk hoge stro- en korrelkwaliteit.

T-serie

T-serie

De T-serie heeft het allemaal: een soepele, directe gewasstroming die behoedzamer omgaat met graan en stro en een ruime cabine die nieuwe normen zet op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

S700-serie

S700-serie

Begin uw volgende oogstseizoen met een maaidorser waarmee u maximaal rendement uit uw gewassen kunt halen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De nieuwe S-serie verhoogt niet alleen uw productiviteit en efficiëntie, maar verbetert tevens de kwaliteit van uw graan en stro – iets waarop u in elke situatie kunt vertrouwen.

Maaidorsers undefined Luttenberg, Brummen, Hengelo (gld), Goor, Beltrum undefined JANDEWINKEL